Дъщерята на Стив Джобс копие на майка си (Вижте в каква красавица се превърна – Снимки)

Гласувайте за статията

Как изглежда Ева, която наскоро навърши 23 години

Стив Джобс, милиардерът и съосновател на Apple, който почина през 2011 г., остава с четири деца-син Рийд и дъщерите Ерин и Ева от съпругата Лорън Пауъл и дъщеря Лиза Бренън-Джобс от Крис Ан Бренън.

Най -малката дъщеря на Джобс, Ева, навърши 23 години тази година. Тя, както и нейните сестри и брат, не е публична личност. Въпреки че момичето има много постижения и има с какво да се похвали.

От ранна възраст най-малката дъщеря на основателя на Apple е професионален ездач и е доста известна в света със скоковете. Състезавала се е в Кентъки, Канада и Англия, печели награди и се състезава в престижния Hamptons Classic.

Ева Джобс почива на яхта

Красавицата одра кожата на майка си

Момичето обича и други спортове, предпочитайки да прекарва свободното си време възможно най-активно. Нейната страница в Instagram има много снимки от нейното каране на ски, SUP качване и каяк.

Починалият милиардер със съпругата си Лорън Пауъл

Наскоро момичето започна кариерата си като модел . Първата стъпка беше партньорство с козметичната компания Glossier.

Но Ева не се появява на социални събития и не е много активна в социалните мрежи. Ето защо, когато папараците заснеха най-малката наследничка на Джобс на почивка, потребителите на интернет започнаха енергично да обсъждат как изглежда тя сега. И дори хейтърите не намериха за какво да се заядат.

Дългокрака, стройна, с изваяни черти и с гъста коса – дъщерята на Стив Джобс се е превърнала в истинска красавица. Не са й необходими грим или фотошоп! Между другото, тя много прилича на майка си Лорън Пауъл, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар