Мира Добрева прекрачи границата

Гласувайте за статията

Изпусна си нервите и стана страшно

Прави впечатление, че напоследък Мира Добрева е станала много докачлива и заядлива.

Тези дни телевизионната звезда си позволи да прекрачи границата на добрия тон.

По всичко личи, че Мира Добрева е от хората, които не търпят критика.
Само някой да посмее да я критикува за нещо, тя веднага отговаря с обида. Това се случва с всеки, който дръзне да постави под съмнение журналистическите й умения.

Мира Добрева

Изпусна си нервите и стана страшно

Тези дни тв водещата си изпусна нервите в „Инстаграм“. Мира Добрева „нахрани“ жестоко свой последовател. В причина за това се превърна фактът, че той дръзнал да изкаже мнението си относно нейната професия.

В мрежата Мира бе атакувана със злобен коментар, който гласи, че „след толкова години в ефир никой не я гледа, но тя продължава да се натиска да води“.

Тези думи запалиха пожар и кръвта на Мира Добрева кипна. Тя му отвърна с думите:
„С тъпи коментари всеки може. Ама като застанете пред окото на камерата, ви се свиват топките. Дето ги нямате. Марш оттук, копелдак!“, написа тя, отбелязва show.blitz.bg.

През годините тя винаги се е опитвала да играе роля на добре възпитана дама. Точно такива моменти обаче карат маските да паднат и да лъсне истинската същност на човек. Разбира се, че ще има и хора, които да я критикуват и винаги е имало такива. Но едва ли една дама, за каквато има претенции тя, трябва да отговаря по такъв начин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар