Ето кой нанесе жесток удар по Гала

0

Едва ли ще се задържи дълго в риалитито

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, получи жесток удар от съвсем неочаквано място.

Изненадващ участник се появи сред жените във „Фермата“. Деси Павлова, която се представя като журналист, всъщност е позната от екрана в конкурентно предаване “На кафе“. Там тя се представяше като българската Ким Кардашиян въпреки присмеха на зрителите.

Гала
Едва ли ще се задържи дълго в риалитито

Деси веднага бе разпозната от фенове на „Фермата“, които не бяха във възторг от появата й. „Къде ли не се набута и все неприятна!“, пише зрител.
Друг пък го допълва: „Тази искаше да прилича на Кардашиян, правеше си операции, че да заприлича на нея и си търси богат (задължително) мъж и все не и се получавало и не знаела къде е проблема…. Явно е решила да пробва в поредното предаване, че дано някой чичко паричко..“.

„Оставаше само Гала да влезе във Фермата и всичко щеше да е топ!“, шегуват се други.
Всички те обаче са сигурни, че Деси няма да издържи дълго в предаването, пише „Хотнюз“.

Фенове на „Фермата“ са категорични, че тя ще изкара най-много две седмици. От визитката й става ясно, че е и пътешественик, и защитник на животните. Има за цел да направи убежище за диви животни в България и Южна Африка. Иска да се бори срещу трофейния лов на незащитените видове.

„Аз винаги казвам нещата такива, каквито са. Знам, че през следващите 3 месеца ще провокирам във „Фермата“. Едни ще ме харесат, други ще ми се дразнят“, категорична е тя, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.