Бившият на Бритни Спиърс: Годежът й е фалшив! (Вижте как я разобличи Джейсън)

0

Джейсън Александър смята, че годежът на певицата е PR ход

На 13 септември Бритни Спиърс изуми феновете си, като изведнъж се появи в Instagram с огромен диамантен годежен пръстен, който Сам Асгари й подари.

„По дяволите! Не мога да повярвам!“ – написа поп дивата. И феновете веднага започнаха да я поздравяват.

Ще припомним, връзката с настоящия любовник Сам Асгари започна със Спиърс през 2016 г. и през цялото това време певицата редовно казваше, че наистина иска да се ожени и да има дете. Но баща й, под чието строго попечителство тя беше, беше категорично против.

Вярно е, че не всички обаче вярват, че сватбата ще се състои. Например първият съпруг на Бритни Джейсън Александър е сигурен, че информацията за годежа е само PR.

Александър даде интервю на журналиста от Inside Edition Джим Морет. На въпрос за годежа на 39-годишната певица с 27-годишния й приятел Сам Асгари, Александър отговори: „Ако е вярно, значи е готино“.

Морет се вкопчи в него и веднага попита Александър: „Не мислиш ли, че е истински?“

„Не“, отговори той и добави: „Това е фалшификат“.

Певицата беше омъжена за Джейсън само 55 часа

Изявлението е доста неочаквано. Трябва ли да вярваме на Джейсън, който беше женен за Бритни точно 55 часа – един от най -кратките бракове в историята?, предават от wday.ru.

Но най -интересното е, че Бритни вече спря да общува. Освен това тя премахна своя Instagram от мрежата, което дълги години беше единственият й начин да се свърже с феновете. Тя обаче написа в официалния Twitter: „Не се притеснявайте, момчета … Просто направих кратка почивка от социалните медии, за да отпразнувам годежа. Ще се върна скоро“. Но феновете така или иначе се притесниха. Остава да се надяваме, че Спиърс наистина ще се върне в социалните мрежи след няколко дни и ще разкаже всичко сама.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.