Хороскоп за 15 септември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес сте особено внимателни и ще забележите възможности, които другите не виждат и веднага ще се възползвате от тях. Ще има шанс да постигнете някоя отдавна установена цел или да завършите успешно задача, за която сте положели много усилия. Лесно ще се разбирате с хората около вас.

СКОРПИОН

Простите и познати домакински задължения, днес ще ви помогнат да се настроите за конструктивна работа. Ще успеете да подредите собствените си чувства и желания и да разберете върху какво да се съсредоточите в близкото бъдеще. Ще имате възможност да възстановите някои стари връзки.

СТРЕЛЕЦ

Отново натоварен и забързан ден. Трябва да общувате с много и различни хора и да намерите подход към всеки. Някой друг едва ли би се справил с това, но това е една от вашите силни страни и няма да изпитате трудности. Общите дела ще ви сближат с някои хора. Намерете време за почивка.

КОЗИРОГ

Днес ще реагирате твърде емоционално на събитията около вас. Понякога затова ще има причина, но по-често ще става въпрос за дреболии, които приемате твърде сериозно. Добре е, ако наблизо има човек, който може да ви подкрепи, да даде добър съвет или просто да изслуша. По-добре отложете сериозните разговори.

ВОДОЛЕЙ

Късметлийски ден. Много от въпросите, върху които обмисляте напоследък ще се решават благодарение на нови обстоятелства и то по най-благоприятния за вас начин. Не е изключено началото на приятелски или романтични отношения. Денят ще е пълен с приятни моменти за семейните представители на знака.

РИБИ

Забързан, но все пак добър ден. Ще научите интересни неща. Информацията е противоречива и няма да е излишно да я проверите. Тя обаче може да доведе до страхотни идеи или да помогне за разрешаване на двусмислена ситуация. Добри новини за тези, които чакат решаването на важен финансов или имотен въпрос.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар