Хороскоп за 15 септември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Каквото и да правите днес, с когото и да имате работа, важно е да запазите спокойствие и доброжелателност, да не се поддавате на провокации и да не приказвате прекалено много. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси и да се ограничите до приятни и необвързващи разговори.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви натоварен ден. Има много работа за вършене и много неща, върху които да мислите. Не трябва да губите времето си напразно. Това е добър ден за кратки пътувания и смяна на обстановката. Денят е подходящ за решаване на финансови проблеми. Новина ще ви изненада неприятно.

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви страхотен ден. Чувствате, че ще се справите с всичко и не грешите. Опитайте се да не пропускате възможностите, които се откриват и по-често поемайте инициативата. Лидерските ви качества ще са ясно проявени. Очаквани пари ще ви позволят да направите някои по-големи, но необходими покупки.

РАК

Добър ден за започване на нещо ново. Бързо се ориентирате в овстановката, учите се в движение и ще взимате правилни решения, дори ако имате много малко време за размисъл. Днес много от вас ще срещат хора, от които имат какво да научат. Може би ще се постави началото на нови бизнес отношения или приятелство.

ЛЪВ

Началото на деня ще бъде спокойно. Това е подходящият момент да започнете да се заемете с нов проект. Избягвайте претоварването и преумората. Вероятни са добри новини, свързани със семейството ви. Покана за среща ще ви даде възможност да се срещнете с хора, с които не сте се виждали отдавна.

ДЕВА

В началото на деня са възможни проблеми и досадни недоразумения. Запазете спокойствие и избягвайте конфликти. Ако ви предложат помощ, не отказвайте. Това не е най-подходящият момент за пазаруване, защото сте склонни да похарчите значителна сума за ненужни неща.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар