Зрителите на бунт срещу Рачков

Гласувайте за статията

„Забраненото шоу на Рачков“ се завърна

С грандиозен цирков спектакъл започна новият сезон на „Забраненото шоу на Рачко“. Предаването се превърна в истинска циркова арена, наречена „Цирк дьо Рачкей“.

Редом до комика се изяви и прочутата циркова фамилия Балкански. С изпълнението си на кънки легендарното семейство спря дъха на зрителите. Сред атракциите бяха 12 саби, забити в сандък с човек, опасно влизане в миниатюрен сейф, баланс с чинии, въртене на над 30 обръча и супер смешен клоун,

Акад. Александър Балкански сподели с Димитър Рачков не само за световните си успехи. Той сподели и шокиращи разкази за срещата с Папа Йоан Павел II и неговата лична история, свързана с българската следа в атентата срещу папата. Заради случилото се артистът остава 183 дни в следствието на Софийския затвор. Но след всяка неприятна ситуация идва и щастлива развръзка. Такъв е случаят с най-тежкия му инцидент, след който смята, че е оцелял само благодарение на протегнатата ръка от Господ.

Но въпреки грандиозния старт на шоуто имаше и недоволни. В социалните мрежи заваляха различни коментари.

„Няма по-добър комедиен актьор от Димитър Рачков. Умее да води шоуто, което е по сценарии. Много хубав старт на сезона“.

„Цирк Балкански-артисти седмо поколение. Прекрасни актьори, изпълнители участвали с душа и сърце“.

„Рачков ми пълни душата, това му е дадено от Господ“, гласят част от коментарите.

Но мнението на други зрители е пълна противоположност на това:

„По-добре да превключа на друга програма, отколкото да гледам стари муцуни и да слушам смеха на Рачков, който е и дразнещ. Предпочитам „Гласът на България“. Много хубаво беше тази вечер“, пише друг зрител, видя show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар