Българската Ким Кардашиян от „На кафе“ влезе във Фермата! (още подробности)

Родната уж Ким Кардашиян смени "На кафе" с Фермата
0

Деси беше при Гала в „На кафе“!

Изненадващ участник се появи сред жените във „Фермата“. Деси, която се представя като журналист, всъщност е позната от екрана в конкурентно предаване “На кафе“. Където се представяше като българската Ким Кардашиян въпреки присмеха на зрителите.

Фермата
Родната уж Ким Кардашиян смени „На кафе“ с Фермата

Тя веднага бе разпозната от фенове на „Фермата“, които не бяха във възторг от появата й. „Къде ли не се набута и все неприятна!“, пише зрител, а друг го допълва:

„Тази искаше да прилича на Кардашиян, правеше си операции, че да заприлича на нея и си търси богат (задължително) мъж и все не и се получавало и не знаела къде е проблема…. Явно е решила да пробва в поредното предаване, че дано някой чичко паричко…“

„Оставаше само Гала да влезе във Фермата и всичко щеше да е топ!“, шегуват се други, но всички са сигурни, че Деси няма да издържи дълго в предаването. Фенове на „Фермата“ са категорични, че тя ще издържи най-много две седмици.

От визитката й става ясно, че тя е и пътешественик и защитник на животните. Тя има за цел да направи убежище за диви животни в България и Южна Африка и да се бори срещу трофейния лов на незащитените видове.

„Аз винаги казвам нещата такива, каквито са. Знам, че през следващите 3 месеца ще провокирам във Фермата. Едни ще ме харесат, други ще ми се дразнят.“

Източник: Хотнюз.бг

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.