Чалгарката Мария унизи Рачков в ефир! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мария остави Рачков с отворена уста!

Певицата Мария унизи Димитър Рачков по време на първото му шоу за този сезон. Миньончето има кратка роля на сцената по средата на предаването в доста странен аутфит – почти гола, но с кубинки.

Рачков

Мария избяга от шоуто на Рачков

Тя изскочи от сандък след фокус и не спря да се хили на шегите на комика, който не се бави много и я попита: „Чувам, че нещо ще се случва в живота ти за трети път, вярно ли е?“.

Мария без много да увърта отговори „Ами дааа… дА!“, с което потвърди, че ще бъде булка отново. Рачков обяви и скорошно гостуване в шоуто на певицата, която ще разкаже повече за прекъсването на кариерата си и своята нова любов.

Сега нейн избраник е Мирослав Руменов Соколов, който беше грешно представен в началото като Мерджанов. Самата Мария вече промени фамилията си в социалните мрежи на Соколова.

В края на шоуто на Рачков тя трябваше отново да се появи на сцената заедно с останалите известни гости като цирковата фамилия Балкански.

Въпреки че обяви името й, Рачков с удивление видя, че тя не се появява край него и затова бързо извика името на Християна Луизу, която излезе на сцената, както и всички останали.

Дали Мария е побързала да си тръгне от предаването, без да дочака края му заради Мирослав, който беше в публиката, остава тайна. Факт е обаче, че тя сериозно изложи и унизи водещия.

Дали грешката е на новия редактор гости в шоуто, която трябва да се грижи подобни гафове да не стават – Ива Божкова, също няма да разберем.

Източник: Хотнюз.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар