Синът на Валери Божинов и Алисия отиде в ЦСКА! (още подробности)

Валери Божинов горд със сина си
0

Валери Божинов изпрати сина си в ЦСКА!

Валери Божинов е любимец на феновете на „Левски“ и направи куп жестове към „синия“ клуб, но синът му Валери-младши носи екипа на ЦСКА. За успокоение на феновете на „Герена“ може да служи фактът, че все пак не става дума за този от „Армията“, а ЦСКА 1948.

Валери Божинов
Валери Божинов горд със сина си Валерко

Наследникът на нападателя и Алисия бе в школата на „Славия“ до лятото. Тогава изненадващо напусна „белите“ и се премести. Божинов-младши вече е в тима до 15 години на ЦСКА 1948.

Причината за промяната не е ясна. Преди да облече червената фланелка, малкият Валери изкара поредния лагер в чужбина. През лятото беше в Испания.

Треньор на сина на Божинов при „червените“ е известният специалист при подрастващите Християн Войнов. Той е работил девет години в школата на „Левски“ и шест в тази на „Славия“.

За самия Валери-младши ЦСКА 1948 е четвъртият софийски отбор, в който ще играе. Той започна в ДИТ. След това баща му го премести в „Левски“, а после и в „Славия“.

„Съветът, който давам на моя син, е, че на баща му никой не е помогнал – сподели наскоро Божинов. – Всичко си зависи от него. Той е мой син, ще има моята подкрепа и доверие, но искам всичко сам да си постигне. Не обичам да ходатайствам, да звъня и т.н.“

Валери-младши навърши 14 години в неделя. По този повод родителите му се събраха за първи път от доста време. Божинов и Алисия подариха едно незабравимо преживяване на сина си.

Нападателят и тийнейджърът скочиха с парашут край София. Певицата ги насърчаваше от земята и документира преживяването им.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.