Замък за 7 млн! Вижте вилата на Михаил Горбачов в Германия, обявена за продажба (Снимки)

Гласувайте за статията

Семейството на политика купува тази вила в началото на 21-ви век, разположена в уютния живописен град Ротах-Егерн

Първото имение на Михаил Горбачов в Германия се намира в близост до църквата „Св. Лорънс“. Именно там първият президент на СССР получава статут на енориаш. През 2007 г. обаче семейството на политика продаде къщата и купи нова – замъкът Hubertus. Това е триетажно имение с площ 570 кв. метри. До него има разширение под формата на гараж, което се намира на парцел от 0,26 хектара.

Снимка: @mirkvartir

Имението на Горбачов се намира на едно от най -приятните места – на езерото Тегернзее, заобиколено от планини. Смята се, че баварският климат и природата имат благоприятен ефект върху здравето и благосъстоянието. Ето защо семейството на политика е купило този имот.

Що се отнася до вътрешното оборудване, целият интериор е направен със специален вкус. На приземния етаж на вилата има просторна кухня в провинциален стил. Наблизо има уютна трапезария и камина. Интериорът е доминиран от спокойни нюанси.

Снимка: @ baavar.mn

Снимка: @ baavar.mn

На втория и третия етаж има няколко спални. Всеки има отделна съблекалня и баня. Политикът разполага и с просторна библиотека, сауна с басейн и няколко офиса. Пресата писа, че дворецът е струвал на политика 7 милиона евро.

Припомнете си, че през март тази година Михаил Горбачов отпразнува 90 -ия си рожден ден. Сега той практически не напуска Русия. Политикът прекарва цялото си време на дача в предградията, Тя се намира на магистрала Рубльово-Успенское във вилно селище Лачуга. Двуетажната просторна къща съдържа хол, два кабинета на Горбачов, кухня, помощни помещения и стаи за прислуга, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар