Нова шокираща версия за смъртта на сина на Нели Монеджикова

Гласувайте за статията

Семейството му категорично отказва да я приеме

Изплува нова шокираща версия за мистериозната смърт на сина на актрисата Нели Монеджикова – Ангел Генов.

Трагичният край на 43-годишния актьор Ангел Генов потресе България. Най-съкрушена разбира се е майка му – актрисата от „Ол Инклузив“ Нели Монеджикова. Тя от години играе в театър „Сълза и смях“.

Нели Монеджикова

Семейството му категорично отказва да я приеме

След като през 2006 г. тя погреба съпруга си – един от най-харизматичните ни актьори Антоний Генов, сега изпраща и сина си.
Припомняме, че той беше открит мъртъв в апартамента си в Лондон.
Версиите за смъртта на младия актьор не са една или две. До момента все още не е ясно какво точно е причинило смъртта му. Близките му поискаха да бъде направена аутопсия.

Два дни Ангел не отговарял на телефона си и затова приятелите му се принудили да повикат полиция и да разбият вратата на жилището му.

Според една от версиите, която тепърва ще се тиражира, британските медици са излезли със заключение, че младият актьор е издъхнал от тежка интоксикация на организма след запой. Семейството му обаче категорично отказва да приеме тази версия, пише „Уикенд“.

Приятели на Ангел казват, че той често е злоупотребявал с алкохол, понякога приемал и наркотици.
„Пиеше много, особено в последните години“, свидетелстват негови колеги. Прави опити да спре, обаче наскоро пак се върна към чашката. Фамилна предопределеност… Няма данни да е бил заразен и с COVID-19.

Ангел Генов не успява да доживее дори възрастта на баща си – Антоний Генов

Ангел Генов не успява да доживее дори възрастта на баща си – Антоний Генов, един от най-красивите и талантливи родни актьори, който си отива на 56 след тежка депресия.
Неговата съдба е от най-тъжните в гилдията. От края на 70-те Генов-старши влиза от филм във филм, като блестящият му старт е в „Записки по българските въстания“. Там изпълнява ролята на Панайот Волов. Той е Велизарий в „Хан Аспарух“, д-р Банков в „Адаптация“, Владимир Расате в „Борис Първи“.

Има няколко престижни отличия, както за дебюта си като Панайот Волов, така и „Златна роза” за участието си в „Те надделяха” на Киран Коларов.
В началото на новия век обаче, киното напълно несправедливо и обидно затваря вратите си за Антоний Генов. Той започва да дави мъката си в алкохол, като налага дистанция между себе си, колегите и публиката. Явно към алкохола години по-късно се пристрастява и сина му, твърди още изданието.

Антоний Генов бе любимец на българската публика, а най-вече на нежната половина от нея. Мургав, строен, с кадифен глас и топъл поглед, той караше ученичките да тръпнат и да щурмуват гримьорната му.
Техният идол обаче се оказа удивително моногамен и до последно не се раздели с жената на живота си – Нели Монеджикова, с която са състуденти от ВИТИЗ.

И ако в „Ол Инклузив“ героинята на Нели Монеджикова – Евдокия, е готова да даде шанс на нов мъж, в живота си актрисата остава завинаги свързана със съпруга си Антоний, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар