Какво се случва с Петър от „Фермата“ 6?

Той отново няма половинка
0

Той отново няма половинка

Ако се питате какво се случва с пилота Петър Петров, който бе обявен за секссимвол на „Фермата“ 6, можете да намерите отговор в следващите редове.

Сам, но върнал се на мечтаната работа е пилотът Петър към днешна дата.

Здравенякът, по който всички дами полудяха, отново е започнал работа по специалността си.
Петър пак управлява самолет от няколко месеца. Авиаторът е бил нает на работа, след като повече от година бе аут от професията си заради пандемията от COVID-19.

„Фермата“
Той отново няма половинка

Той вече е управлявал полети до редица европейски страни. Само за последните две седмици е бил на борда на самолети, летели до Варшава, Истанбул и други градове.

Припомняме, че именно спирането на редица полети бе причината Петър да влезе във „Фермата“. Той участва в риалити формата, за да може да спечели голямата награда от 100 бона. И така да има пари, с които да изплаща текущите си кредити. Уви обаче, плановете му не се сбъднаха.

Въпреки че в професионален план му потръгва отново, в личен нещата за бившия футболист на „Черно море“ не са розови.
Според запознати пилотът е разделен с чаровната Антония.

Мачото и брюнетката се залюбиха едва след края на шоуто. Връзката им бързо се задълбочи, ала нещата в последните месеци не се развиват по мечтания и за двамата сценарий и те се разделят.

Петър и Антония са заедно по-малко от година. Въпреки че всички им предричат светло бъдеще, техните характери натежават. В крайна сметка връзката им се разпада.
Двамата вече са изтрили общите снимки от профилите си в социалната мрежа. Петър и сексапилната бръмчалка Антония не се появяват заедно и на последните събирания на участниците от предния сезон на риалити формата, пише bgdnes.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.