Любо Нейков зарадва родата с…

Гласувайте за статията

Звездата от „Столичани в повече“ е примерен зад волана

Актьорът Любо Нейков зарадва родата си.

Прави впечатление, че той вече не ползва услугите на частния си шофьор.

Папараци на „Уикенд” изловили актьора на път за родния му град Червен бряг. Оказва се, че той вече кара сам своя тузарски джип, който доскоро се управляваше от специално нает за целта професионалист.

Любо Нейков

Звездата от „Столичани в повече“ е примерен зад волана

Доскоро се говореше, че Любо Нейков не смее да шофира заради излишните си килограми, които му пречели. Явно отново се е престрашил да седне зад волана или просто е пуснал шофьора си в лятна отпуска. Съпругата му и детето му също пътували с него в колата.

Любопитно е обаче, че жената на актьора не била седнала до него на предната седалка, а до детето им – на задната. Вероятно е избрала да пътува по този начин, за да прави компания на дъщеричката си, докато съпругът й е съсредоточен в управлението на превозното средство.

Оказва се, че звездата от „Столичани в повече” е примерен шофьор. Той спазвал всички правила на пътя и дори на магистралата не си позволил да вдигне скоростта кой знае колко. Максимумът, до който достигал, бил 120 километра в час. Това е под разрешената максимална скорост на подобен път.

Когато пристигнало в Червен бряг, семейството отворило багажника на джипа, който се оказал пълен с най-различни по форма и големина пакети. Станало ясно, че Любо и неговата половинка са се подготвили с подаръци за роднините.
Актьорът извадил от колата си и пълни торби с храна за семейната трапеза, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар