Хороскоп за 14 септември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Сутринта ще е вдъхновяваща и интересна. Ще получите предложение да започнете нещо ново. Ще се ориентирате бързо и ще взимате верните решения. Днес лесно ще достигате поставените цели. Отделете внимание на близките си и прекарайте време с хора, които са ви особено скъпи.

СКОРПИОН

Добър ден за общуване. Деловите и личните ви срещи ще преминават добре и вероятността за сключване на изгодни сделки е голяма. Обсъдете планове за бъдещето. Непланирани покупки, както и неочаквани разходи ще намалят финансите ви значително, но няма място за притеснения.

СТРЕЛЕЦ

По-емоционални сте от обичайното. В това състояние, може лесно да се поддадете на провокации и да не можете да запазвате самообладание. Не бива да допускате това да се случи. Откриват се нови възможности. Постарайте се да не губите времето си напразно и действайте решително.

КОЗИРОГ

Може да възникнат някакви трудности, но денят като цяло е успешен. Ще се радвате на предизвикателства и с ентусиазъм ще се залавяте със сложни задачи. Личните ви отношения ще се развиват хармонично. Имате възможност да се видите със стари познати.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнат ден, който може да доведе до интересни ситуации. С ентусиазъм ще се заемате с много задачи. Не са изключени интересни предложения за нова работа. Благодарение на вашата намеса ще се избегнат сериозни проблеми. Ще получите добри новини, засягащи семейните дела.

РИБИ

Ден за полезна работа. Днес във всичко ще ви върви и ще се справяте без да полагате големи усилия. Възможни са неочаквани срещи. Някои от вас ще възстановят делови и лични отношения, играли преди важна роля в живота ви. Парични приходи ще ви позволят да върнате стари дългове.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар