Хороскоп за 14 септември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Сутринта ще имате много добри идеи. Колегите с удоволствие ще ви помагат. Често ще ви дават съвети, които си струва да чуете. Имате шанс да поправите грешки, допуснати по-рано. По-късно ще възникнат трудности и често ще ви се налага да обяснявате едно и също нещо няколко пъти. Избягвайте конфликти.

ТЕЛЕЦ

Ден, радващ ви с приятни събития и добри новини. Вие сте уверени, знаете, че може да се справите с всички трудности и не грешите. Ще започнете сътрудничество с хора, от които може много да научите. Възможно е в отношения, които са били с делови характер, да зазвучат романтични нотки.

БЛИЗНАЦИ

Успешен делови ден. Може да се върнете към неща, които досега не сте приключили. Някои от вас ще успеят да намерят изход от сложна ситуация и ще получат отговор на въпроси, които дълго време са ги тревожили. Ще успеете да подобрите отношенията с близки хора.

РАК

Отличен ден. Ще се справите с проблеми, за които до неотдавна сте мислели, че са неразрешими. Може да ви помогнат хора, които преди са ви носили само разочарования. Вечерта ще ви зарадва с романтични изненади. Много подходящо време за среща с любимия човек.

ЛЪВ

Интересен ден. Появяват се нови задачи, с които вие ще се захванете с ентусиазъм. Успехите ще ви съпътстват през целия ден. Мнозина от вас ще получат полезна информация. Вечерта ви предстоят разговори относно семейни дела. Ще успеете конструктивно да обсъдите важни въпроси.

ДЕВА

Запасете се с търпение. Няма да се справите с всичко. Подредете си ангажиментите по преоритет и действайте спокойно. Вероятни са добри новини за работата или образованието ви. Важно е да не се разпилявате и да започнете колкото се може по-бързо действия. В личните ви отношения също ще има подобрение.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар