Шарлийн Монакса проговори за конфликтите с Грималди (Скарана ли е с Каролин и Стефани?)

Гласувайте за статията

Шарлийн Монакска проговори за конфликтите с Грималди

Шарлийн Монакска проговори за конфликтите с фамилията Грималди. Принцесата на Монако даде да се разбере, че няма никакви сложни отношения със сестрите на съпруга си. И след толкова години семеен живот им се доверява дори да се грижат за децата й.

Шарлийн, която в момента се възстановява след операция на синусите и не може да лети, публикува снимки от Южна Африка. Принцесата е с усложнения от преживяното, но успя да се вдигне на крака и вече се подобрява. Но все още не може да се върне в Европа.

Тя показа снимки на малките Жак и Габриел, които се забавляват с леля си – принцеса Каролин и братовчедка си Шарлот Казигари, по време на изложба на кучета. Малката принцеса Габриеб бе седнала в инвалидна количка, след инцидент в училище.

Приятели на Шарлийн разкриват, че тя е много защитнически настроена към близнаците. „Отношенията й с Каролин и Стефани забележително се промениха след като роди децата. Тя е изключително защитнически настроена към тях. Те също. Но Шарлийн се вижда по-скоро като защитничка на семейството, а не толкова като принцеса на Монако. Тя се възприема като пазител на наследниците, тяхна майка, а не кралска особа“, разкриват приближени до принцесата.

Принц Албер също наскоро проговори относно слуховете за развода им.

„Няма да се развеждаме. Дори не сме разделени. Трудно ни е заради състоянието й, но не сме и помисляли да се разделим. Истината е, че се надявах слуховете да отшумят от самосебе си. Когато съпругата ми заболя, моето внимание бе насочено към децата. И изцяло се фокусирах върху тях“, споделя още Албер.

Няма драми! Шарлийн Монакска повери близнаците на сестрите на Албер сн. Инстаграм

Няма драми! Шарлийн Монакска повери близнаците на сестрите на Албер сн. Инстаграм

Принцът заяви, че бракът им е изключително щастлив и двамата се радват на истински и пълноценен съюз. „Ние сме съвсем нормално семейство“, кълне се Андрю. Друг е въпроса, дали му вярват.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар