Изненада! Принц Андрю и Фърги с втора сватба: Родени сме един за друг!

Гласувайте за статията

Принц Андрю и Фърги родени един за друг

Принц Андрю и Фърги са родени един за друг. Кралската двойка отново обмисля плановете си за подновяване на брачните си обети, след като принц Филип почина, а скандалът около херцогът на Йорк става все по-скандален.

Принц Андрю обяви, че „има желание да се ожени отново за Сара Фъргюсън“, ако „може да продължи живота си след обвинения в насилие“, твърдят източници от двореца.

Въпреки че са разделени от 1992 г. и официално разведени от 1996 г., херцогът и херцогинята на Йорк поддържат изключително тясна връзка, като двойката дори живее заедно в Royal Lodge в Уиндзор. Вътрешни източници разкриха, че Фърги и Андрю са „по -близки от всякога“, като един източник казва на Кейти Никол от Vanity Fair: „Те все още се обичат и се грижат един за друг. И живееха постоянно заедно по време на пандемията.“

„Това възобнови нещо между тях. иИ мога да предположа, че може да се случи втора сватба, ако всичко върви успешно и няма пречки по пътя на Андрю.“, казва още източникът.

Междувременно втори източник заяви, че основният приоритет на херцогинята е „подкрепата за Андрю“ по време на „трудния момент“, който той изживява. Добавяйки, че в момента двойката се опитва да „запази дискретно отношенията си“. Сара обаче пътува до Балморал с Андрю, след като във вторник миналата седмица те бяха видени да напускат Royal Lodge в Беркшир.

Изненада! Принц Андрю и Фърги с нова сватба сн. Инстаграм

Изненада! Принц Андрю и Фърги с нова сватба сн. Инстаграм

Принц Андрю и Фърги са женени от 1986 до 1996-та година. Двойката се разведе под обществения натиск след скандал с изневери. Принц Филип, който не можеше да търпи Сара заради изневярата, публично се отрече от нея. И дори й забрани да се появява в кралския двор, когато той е там. След смъртта му, кралица Елизабет приветства Фърги обратно в семейството. И ако нещата с Андрю приключат благоприятно, нищо чудно наесен тя отново да я нарича своя снаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар