Кейт и Уилям на тайна сватба във Франция (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям на тайна сватба във Франция

Този уикенд Кейт и Уилям отново избягаха от погледите на обществото. Кралската двойка потъна вдън земя, а както се оказа не толкова далеч. Двамата заминаха за Южна Франция, където присъстваха на тайна сватба. А щастливите младоженци са не други, а братът на Кейт – Джеймс Мидълтън и годеницата му Ализе.

Семейство Кеймбридж са били придружени от трите си деца за церемонията, която е била в изключително тесен кръг. Присъствали са само роднините на младоженците и няколко техни приятели. Меган и Хари не са били поканени.

На церемонията са присъствали още Пипа Мидълтън и съпругът й Джеймс Матюс. 34-годишния Джеймс споделя, че е бил очарон от младата си булка, още при първата им среща. Двамата се запознават в частен клуб в Челси, когато кучето на Мидълтън се присламчва доста настойчиво към Ализе, докато тя плаща членската си такса там. Останалото е история.

Кейт и Уилям бяха сред гостите на тържеството, но снимки не бяха пуснати. Нещо повече – смята се, че малчуганите им са били сред шаферите на церемонията.

Кралската двойка в последните седмици избягва всякаква публичност. А една от причините са постоянните атаки на Меган и Хари срещу тях. Херцозите на Съсекс постоянно атакуват короната, твърдейки че обвързва членовете на кралския двор в твърде строги правила. Кейт и Уилям обаче твърдо отричат това да е вярно.

Що се отнася до младоженците, то тяхното бъдеще изглежда безоблачно. Джеймс Мидълтън създаде компания за празнични картички, а годеницата му е дъщеря на посланик и успешен финансист във Франция. Двойката разделя времето си между Лондон и Франция, но предпочитат да са в сърцето на събитията в Англия.

Кейт и Уилям на тайна сватба във Франция сн. PA

Кейт и Уилям на тайна сватба във Франция сн. PA

Съпрузите се радват на подкрепа и симпатии и в кралския двор. И бракът им е посрещнал одобрението и на други членове на кралското семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар