Краси Радков офейка при Маги Халваджиян! (още подробности) Преглеждания: 1554

Краси Радков избяга при Халваджиян
0
Оценете този post

Краси Радков избяга при Халваджиян!

Краси Радков – комедийният актьор, който е сред гвоздеите в “Шоуто на Слави”, става част от Нова тв за известно време.

Краси Радков
Краси Радков избяга при Халваджиян

Той ще замести Зуека, който от 3 месеца вече не живее в България и няма намерение да се връща. Затова Радков ще заеме мястото на водещ на забавното предаване “Маскираният певец”, което тръгва в ефира на Нова тв на 11 септември.

“Радков не напуска Слави, вземаме го назаем. Така както Мария Игнатова беше водеща в последния сезон на “Папараци” – предаване на Иван и Андрей. Тези трансфери са като във футбола, в тях няма нищо лошо.

Продуцентите имаме добри отношения помежду си и затова трансферите могат да се случват”, обясни продуцентът на “Маскираният певец” Магърдич Халваджиян.

Прехвърлянето се случило с личната благословия на Слави, който се съгласил, макар и не твърде охотно. Дългия не обича хората му да се разпиляват по други медии, но все пак кандисал.

Радков ще си партнира с Герасим Георгиев-Геро, който в миналия сезон на шоуто на практика смени Димитър Рачков. Рачков и Зуека бяха сред най-популярните водещи на малкия екран. Рачков първи напусна тандема, като започна собствено предаване по Нова тв – “Забраненото шоу на Рачков”.

Тази есен то се връща за втория си сезон на 12 септември. През последната година Зуека прояви друг свой талант, като започна да рисува и да продава картините си. Именно с тях ще се издържа на новото място, където е избрал да живее със семейството си, пише вестник Минаха години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.