Даниел Петканов съобщи голяма новина за сина на Милен Цветков

Гласувайте за статията

Наследникът на журналиста прави сериозна крачка

Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер, съобщи голяма новина за наследника на покойния журналист Милен Цветков – Боян.

В личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, Даниел Петканов сподели, че наследникът на Цветков прави голяма крачка. Боян Цветков вече ще се изявява самостоятелно като влогър.

Даниел Петканов

Наследникът на журналиста прави сериозна крачка

„Боян Цветков вече има собствен канал в YouTube и първото му видео вече е качено“, пише Петканов. Той споделя и последното им като го обявява като общо видео, преди Боян да започне сам да се изявява.

В 10-тината заснети минути пък става ясно, че Петканов от близо година не му е ходил на гости. Малкият Боян Петков е прекарал лятото на морето с кемпер и се е забавлявал със сърф.

Първото видео на Боян пък е негово представяне. Какво обича да прави и как – да готви, да чете книги.

Второто видео пък е копие на Лудия репортер. Малкият е хванал микрофон и обикаля София, като задава въпроси на минувачите за 15-ти септември и началото на учебната година, пише blitz.bg.

Междувременно тези дни стана ясно, че заради увеличената заболеваемост от COVID-19, тази година няма да има тържества в училищата по повод първия учебен ден.
Както е известно за всички, светът се промени и нищо вече не е постарому. Очевидно, колкото по-бързо свикнем с новата действителност, толкова по-добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар