Вижте луксозната вила на Лео ди Каприо за 10 млн (Имота е разположен на плажа на милиардерите – Снимки)

Гласувайте за статията

Носителят на Оскар това лято се отдаде на бизнес с имоти

Известният актьор Лео ди Каприо купи къщата на „Плажа на милиардерите“ в Малибу след успеха, който постигна с филма „Титаник“. Луксозната резиденция се състои от три отделни сгради, включително фитнес зала и офис.
Носителят на „Оскар“, който е на  46 години, се посвети това лято на покупко -продажба на недвижими имоти. Холивудската звезда купи четиристайна къща в Лос Фелиз през май за 7,1 милиона долара и след това пусна вилата за продажба на същото място, където се твърди, че е живял член на семейството му.
По-късно Ди Каприо купи къща в Малибу за 13,8 милиона долара, където вече притежаваше луксозната резиденция, която купи през 1998 г. след успеха си с Титаник. Сега той се раздели с плажната къща , която купи за 1,6 милиона долара и продаде за 10 милиона долара, като сключи топ сделка.

Снимки: Ютюб

Това е вила с излаз на океан, построена през 1950 г., която по-късно е реновирана. Имота обхваща площ от 1715 квадратни метра и се намира на Carbon Beach в Малибу, често наричан „Плажът на милиардерите“.
Вилата включва три отделни сгради – основна къща с четири спални, къща за гости с две спални и таванско помещение с допълнителна спалня, фитнес зала и кухня.
Къщата разполага с две тераси, които осигуряват достатъчно място за отдих и наслада с изглед към плажа, предават от puls24.mk.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар