Хороскоп за 13 септември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Останете спокойни независимо какво се случва. Ако не започнете да се притеснявате за дреболии, ще вземете правилните решения и ще разберете как да постигнете важни цели. Често дреболии ще ви разсейват. За много от вас промяната на обстановката ще помогне да се отпуснете и ободрите.

СКОРПИОН

Денят ще е доста забързан. За щастие около вас има хора, които могат да ви подкрепят, да дадат добри съвети или да ви развеселят, когато се чувствате обезкуражени. Комуникацията с приятели ще бъде приятна. Вечерта ще е идеална за малък домашен празник.

СТРЕЛЕЦ

В началото на деня е най-добре да не бързате с решения, когато става въпрос за финанси и собственост. Тук сте склонни да бъдете малко несериозни, да бързате и да разчитате на късмета. Доверете се интуицията и опита си. Пари, които сте очаквали дълго време, днес ще ви зарадват.

КОЗИРОГ

Денят ще е натоварен, но ползотворен. Ще изпълните задачите, на които сте отдали много енергия. Ще се чувствате по-свободни и уверени. Ще се появят нови планове, които може да обсъдите веднага с приятели или хора на които имате доверие. Те ще ви дадат добри съвети.

ВОДОЛЕЙ

Днес трябва да сте концентрирани и съсредоточени. Не позволявайте дреболии да ви разсейват. Опитайте се да следите отблизо какво се случва около вас. Чрез вашата наблюделност ще забележите пропуските на другите и това ще бъде вашето предимство. Отделете време за почивка.

РИБИ

Страхотен ден. Успявате в това, което преди е изглеждало почти невъзможно. Забелязвате възможности, които никой друг не вижда и ще се опитате да използвате всяка от тях. Можете да разчитате на подкрепата на стари познати, но трябва да сте нащрек с новите. Те могат да поднесат неприятни изненади.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар