Хороскоп за 13 септември, понеделник – от Овен до Дева

Хороскоп за 13 септември, понеделник – от Овен до Дева
1 (20%) 1 vote
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Не бързайте днес. Важно е да обмислите всичко добре и едва тогава да започнете да действате. Когато правите планове, опитвайте се да вземете предвид всички възможности. Обърнете внимание на малките детайли. Този подход ще избегне много неприятни моменти в бъдеще.

ТЕЛЕЦ

Сънят е важен. Не ставайте твърде рано, освен ако не е планирано нещо спешно за сутринта. Почивката помага да се настроите за действия и да се почувствате значително по-енергични. Около обяд започва много ползотворен период, подходящ както за познати дела, така и за напълно нови.

БЛИЗНАЦИ

Може да е трудно да се разбирате с другите днес. Възможно е просто да искате да останете насаме със себе си за известно време и да се откажете от всякакви контакти. Следобедът ще бъде съвсем по-различен. Това ще е период изпълнен с приятни събития, невероятни съвпадения и вдъхновяващи срещи.

РАК

Струва си да се доверите на интуицията си. Някои от вас ще имат интересни идеи. Може би ще разберете как да се справите с проблем, който напоследък затруднява живота както за вас, така и за близките ви. Следобедът ще бъде спокоен и едва ли ще донесе значими събития.

ЛЪВ

Денят може да донесе неочаквани, но много приятни събития. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Възможни са неочаквани посещения. Гостите ще донесат добри новини, ще се радвате на такива срещи. Добър ден за вземане на решение за планове за работа или обучение.

ДЕВА

Днес трябва да сте особено внимателни с парите. Това определено не е най-добрият ден за спонтанни покупки или прибързани сделки. Проучете внимателно всички документи преди да ги подпишете и се опитайте да не давате обещания, ако има дори и най-малкото съмнение, че ще успеете да ги изпълните. 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар