Братът на Кейт Мидълтън се ожени на тайна сватбена церемония (Първа снимка от сватбата)

Гласувайте за статията

Церемонията се състоя на Лазурния бряг в най-тесен семеен кръг

По-малкият брат на Кейт Мидълтън и Пипа Матюс, който е на 34 г не е голям фен на социалния живот. В компанията на кралските си роднини той може да бъде видян само на големи семейни празници, като сватба или кръщене.

Джеймс Мидълтън не е милионер, а доста успешен бизнесмен . Той има компания за печат и поздравителни картички, а миналата година основава компания за храна за кучета, която вече генерира много приходи за него.

В продължение на няколко години братът на Кейт и Пипа се срещаше с британската звезда, актрисата Дона Ейр. Тя дори го придружаваше на важни семейни тържества. Всички чакаха двойката да обяви годежа си, но това така и не се случи.

След раздялата Джеймс бе наречен най-подходящият ерген във Великобритания. И преди няколко години той запозна семейството си с ново момиче от френски произход, Ализа Теневе.

Младата дам е с две години по -млада от Джеймс, родена е в най -обикновено семейство и работи като финансов анализатор. Никой не очакваше тази връзка да завърши със сватба. Но миналия уикенд двойката се ожени, неочаквано за мнозина, като уреди тайно тържество.

Снимка: Инстаграм

„Вчера се ожених за любовта на живота си, заобиколен от семейство, приятели и разбира се няколко кучета в красивото село Борм-ле-Мимоза. Невъзможно е да се опише с думи колко съм щастлив “,- написа Джеймс трогателно в Instagram, придружавайки тези думи със селфи от сватбата.

Според чуждестранните медии на тържеството е имало малко гости: принц Уилям и Кейт, Пипа със съпруга си Джеймс Матюс, родителите на младоженеца Карол и Майкъл Мидълтън. Празникът не мина и без любимите кучета на двойката. Между другото, благодарение на кучето на Мидълтън влюбените се срещнаха преди време, предават от wday.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар