Бритни Спиърс вдига сватба (Певицата показа пръстен и обяви годеж – Видео)

Гласувайте за статията

39-годишната певица чака този момент от много дълго време

Преди месец се разбра, че бащата на Бритни Спиърс, след 13 години настойничество над нея, е решил да се откаже от контрола над дъщеря си, но в същото време изисква от нея около два милиона долара за нейната свобода.

През всичките тези години певицата живееше в пълна тирания и тормоз . Без разрешението на баща си, Бритни не можеше да се ожени, да има деца  и дори да напусне къщата. Всички социални мрежи също бяха контролирани от Джейми Спиърс, но движението #FreeBritney, което се появи през лятото на 2020 г., помогна да се премахне въпросът за настойничеството.

През лятото на 2021 г. започнаха съдебни дела между баща и дъщеря, по време на които Джейми се опита да запази властта над Бритни, а тя – да живее свободно. Първоначално съдът отмени петицията на певицата, но след като обществеността се разбунтува и много холивудски звезди започнаха да говорят в защита на поп певицата, Спиърс -старши реши лично да се откаже от попечителството.

Поп певицата с гиденика си Сам Асгари
Снумка: Инстаграм

През последния месец певицата толкова се радваше на свободата, че започна да публикува голи снимки в своя Instagram, а сега обяви и годежа си.

Връзката на Сам Асгари и Спиърс, започна през 2016 г. и през цялото това време певицата редовно казваше, че наистина иска да се ожени и да има друго дете. И така, Бритни получи дългоочакваното предложение, като отговори с категорично „Да!“.

По дяволите! Не мога да повярвам!“ – написа поп дива под видеото.

Една мечта за Бритни Спиърс на практика се сбъдна, остана само втората – раждането на бебе. Скоро певицата определено ще зарадва феновете си с добри новини за предстоящата си бременност, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар