Роксана губи гласа си (Подробности) Преглеждания: 700

Роксана губи гласа си сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Роксана се подлага на операция на гласните струни в Турция

Роксана ще оперира гласните си струни в Турция, обяви тя наскоро. 35-годишната звезда на „Пайнер“ не разясни подробности, но в бранша се коментира, че хирургичната интервенция е наложителна. Певицата се решила след консултации с лекари и с колегата си Тони Стораро, който преди години мина по същия път.

„Ти трябва да отидеш, да се прегледаш и да послушаш лекарите. Притежаваш един от най-големите гласове в България и ние имаме правото да му се радваме“, казал й Тони Стораро.

Операция на Тони Стораро

Човека Глас се подложи на операция на гласните струни в Солун. Първоначално той ходил на прегледи при няколко изтъкнати български специалисти, но всички му казвали, че интервенцията се налага, но има 30 % риск за неуспех.

„Започнах да търся лек за душата. Не спя… Пея, отивам на участие на пълен плейбек. Никой не може да разбере какво става с мен, но аз вътрешно… Човека Глас, а аз без глас останах. Те не могат да разберат“, споделял е Тони болката си в този период.

След като поговорил с гръцки колеги, които също оперирали гласните си струни, Стораро посетил препоръчан от тях лекар в Солун. „Ще пееш! 100% ти давам“, казал специалистът.

След една Нова година, Тони Стораро пак отишъл при лекаря, но вече с цялото си семейство – жена си, големия си син Фики и брат си. Лекарят потвърдил, че нищо не се е променило и трябва да се оперира.

„Господ те докара тук“, казала жената на Тони Стораро. Той се решил. Направили му необходимите изследвания и още на следващата сутрин го оперирали. „Боже, дано поне се събудя“, молел се Тони, докато пълната упойка подейства.

Когато се събудил, лекарят го успокоил, че операцията била по-трудна, отколкото предполагали, но ще се възстанови напълно.

„На еди кой си певец, каза, направих същата и на 70 години още пее“, успокоил го лекарят. Тони се възстановявал бързо, но му било тежко, защото от първо не можел и да шепти, после казвал само „Здрасти“.

Втори шанс

Помислил даже, че изчезнал прословутият му тембър. Затова когато на профилактичен преглед при лекаря в Солун трябвало да крещи с всички сили, Тони се притеснил да не би да чуе пак „старото дращене“. За щастие чул кристален глас. „Господ ми даде втори шанс“, споделял е Тони Стораро, писа „Уикенд“.

Преминал през този труден период, сега певецът вдъхва кураж на колежката си Роксана. „Молете се за мен“, призова тя почитателите си да й изпращат положителна енергия.

Роксана губи гласа си сн. Инстаграм
Роксана губи гласа си сн. Инстаграм

Роксана не сподели подробности за операцията, която й предстои, нито кога точно ще се подложи на нея. В бранша са сигурни, че голяма опора ще са семейството й и почитателите, но и колегата й Тони Стораро. Той успокоявал Роксана, че всичко ще бъде наред и ще се възстанови бързо, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.