Галена показа майка си и взриви мрежата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя споделя, че е била нежелано дете

Фолк дивата Галена показа за пръв път майка си в социалните мрежи.
Звездата заведе по-малкия си син в Париж на екскурзия до Дисниленд, придружена от майка си.

Менторката от „Гласът на България“ показва лицето на само на по-малкия си наследник Александър, който вече е на пет години.

Галена

Галена с по-малкия си син Александър

Припомняме, че момченцето изкара коронавирус, заедно с Галена мината година. Разходката из невероятния парк с героите на Дисни е първото му пътуване зад граница след болестта.

Прави впечатление, че не виждаме батко му Стефан, който е роден през 2009 година. За сметка на това обаче, Галена ни показа майка си.

Венета Ганчева и съпругът й Вичо се женят още съвсем млади. Първо им се ражда момче, а след това дъщеря. Не искали повече деца, но така станало, че майка й отново забременяла. Мислила си да прекрати бременността, но мъжът й се противопоставил.

Майката на Галена не искала трето дете, защото времената били трудни. Тя се мъчила да абортира по различни начини, но не успяла и така се родила поп фолк изпълнителката.

Галена

Галена с майка си

„Аз съм била нежелано детенце. Майка ми, ми е казвала, че са искали две деца, че съм станала погрешка. Но като че ли винаги най-малките деца – изтърсаците, се раждат с късмет“, казва Галена по повод появата си на бял свят.

Певицата си спомня, че живеели в много голяма къща – половината тяхна, а другата част на баба й и дядо й по майчина линия. Баща й работил в завод „Смядово“, където произвеждали динамит и тротил. След като затварят завода, се пробва в други професии.

Галена го описва като мълчалив. Казва обаче, че му е била любимка.
„Каквото и да става, винаги ме е защитавал, бях на първо място за него – като най-малка. Ако направех някоя беля, винаги, винаги вината беше прехвърляна на някое от по-големите деца“, споделя изпълнителката за „Феноменален“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар