Хороскоп за 12 септември, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван в trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Везни

Философският ви поглед към живота най-вероятно ще съвпадне с този на партньорът ви, и времето в разговори ще премине неусетно за вас, макар да са били заедно почти цял ден. В случай, че през последните дни не сте намирали време за редовни тренировки, то ще е добре за здравето ви да направите малко упражнения днес и да се раздвижите повече. Включете и семейството си към дълга разходка или ваш любим спорт.

Скорпион

Планетарната конфигурация днес ви гарантира един прекрасен и незабравим ден, тъй като ще се насладите на всяка една минута с вашата половинка. Днес, може да се заемете с най-обикновени и прости неща като почистване и подреждане на дома. Ще се почувствате далеч по-добре, когато всичко в дома ви си е на мястото.

Стрелец

Ако искате да направите добро впечатление на човекът, когото обичате, ще е добре да купите оригинален подарък с изписано послание на него, който ще остане мил спомен за половинката ви. ко днес не получите комплиментите, които смятате, че заслужавате, това не означава, че трябва да престанете да се грижите за себе си. Дайте ясен знак на партньора си за това, което сте подобрили по себе си и реакцията няма да закъснее.

Козирог

Времето прекарано с вашите приятели може да се окаже доста въодушевяващо, тъй като тези от вас, които не са обвързани може да срещнат подходящият за тях човек със сходни интереси. Звездите ви съветват да общувате повече с хората. Избягвайте обилното хранене и прекомерните количества алкохол, ако искате да се чувствате добре в кожата си. Физическите упражненията и разходките ще ви се отразят чудесно, така че не ги пропускайте.

Водолей

Всичко, което е необходимо да направите днес, за да впечатлите половинката си е просто да бъдете себе си в най-натуралната ви форма. Може да споделите всичко онова, което сте задържали в себе си и сте се притеснявали да разкриете недостатъците си. Днес ще е изключително благоприятно да изпълните всичките си планове свързани с фитнес, движение и спортни постижения. Днес може да поставите свой личен рекорд за спорта, който тренирате.

Риби

Комуникацията ще е от съществено значение днес, ако искате да предадете посланието си на любимият за вас човек. Може да се наложи да използвате малко по-различен начин, с който да засвидетелствате чувствата си, за да бъдете забелязани. Това, което ще се отрази чудесно на здравето ви, е да прекарате повече време с децата си или тези на ваши роднини. Игрите и забавленията с деца ще ви заредят положително и ще ви откъснат от проблемите.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар