Хороскоп за 12 септември, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван в trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Овен

Тези от вас, които нямат сериозна връзка може да намерят забавление с някой представител на чужда култура. Връзката може да няма сериозен характер, така че не възлагайте големи надежди. Семейните може да се потопят в един различен свят с екзотично ястие като суши например. Днес, ще имате нужната воля да изпълните диетичния си план и тренировката, която сте си планували. Ако тази ваша упоритост се запази в дългосрочен план, резултатите няма да закъснеят.

Телец

Самотните може да срещнат очарователен партньор, който да споделя вашите интереси и предпочитания. Това може да се случи на съвсем необичайно място за среща. Дайте си нужното време за почивка, но в никакъв случай не прекарвайте целият ден в леглото без каквото и да е движение.

Близнаци

Ще се чувствате добре в голяма компания, сред приятели или като отидете на някаква групова тренировка или колективен спорт. Общуването с повече хора ще се окаже зареждащо за вас. Може да имате нужда от витамин А, витамин С, калций или магнезий от натурален източник, а не от таблетки. Оставете вътрешният ви глас да определи менюто ви за деня.

Рак

Днес, няма да се примирите да сте губещите, така че ще сте готови на всякакви рискови действия, за да привлечете вниманието на партньора ви. Денят няма да е лесен за вас, особено ако сте пропуснали закуската си. Избягвайте вредните храни, тъй като могат да ви направят още по-раздразнителни. Консумирайте повече  плодове или сурови ядки.

Лъв

Обикновено се чувствате добре в голяма компания и сред приятели, но днес най-вероятно ще искате да останете сами и да си помислите над някой неща в личния ви живот. Днес, може да си уговорите среща с ваш приятел, който отдавна не сте виждали и е живял на далечно място от вашия град. Вероятно, ще научите ценен урок.

Дева

Днес, ще сте готови да се впуснете в едно страстно приключение с любимият ви човек. Смелостта, която ще струи от вас може да учуди всички, но едва ли ще ви интересува какво си мислят хората за вас, след като сте с вашата обичана половинка. Плуване или изкачване на някой връх в планината, ще е чудесна активност за вас в този ден. Помолете ваш приятел да ви придружи и съчетайте сладките приказки с движение, което ще подобри тонуса ви.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар