Кралица Елизабет събира Уилям и Хари на филм за Филип (Ще се помирят ли?)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет събира Уилям и Хари във филм за принц Филип

Уилям и Хари се събират отново заедно за снимките на нов проект. Кралските братя ще се срещнат лице в лице на снимачната площадка за филма, посветен на покойния им дядо – принц Филип. Срещата им е толкова изненаваща, че всички са в очакване, какво предстои.

Множество анализатори разкостват всяка среща на Уилям и Хари – за последно те се видяха на погребението на принц Филип. Всички са категорични, че двамата са били доста отпуснати един с друг и преди публичната си изява прекарали десет минути заедно. И дори изпили по една чашка, но само веднъж.

За първи път те бяха видени заедно на погребението на принц Филип, след това се срещнаха при откриването на статуя в чест на покойната им майка Даяна, а за трети път ще бъде сега, когато се снима документален филм за живота и творчеството на техния покоен дядо, -принц Филип – херцогът на Единбург.

Засега не се знае много за филмът, но се смята, че той ще комбинира кадри преди и след смъртта на херцога. А всичките му осем внуци ще говорят за него, както и за други членове на кралското семейство, като си спомнят любимите си ситуации с любимия си принц в двореца.

Това е третата среща на братята, след като принц Хари и съпругата му Меган първо решиха да се преместят в Канада, а след това в Калифорния – САЩ и по този начин двойката се отказа от всички кралски задължения. Февруарското им интервю с Опра Уинфри е един от онези исторически моменти, които кралското семейство изглежда предпочита да забрави. Както и принц Уилям.

Уилям и Хари с нова среща сн. Flickr

Уилям и Хари с нова среща сн. Flickr

Първата среща оттогава беше на погребението на дядо им през април, а британските медии съобщиха, че кралицата е забранила на братята да ходят рамо до рамо. Между тях беше братовчед и Питър Филипс. И въпреки че прекараха голяма част от срещата си в мълчание, двамата все пак си казаха по няколко думи. На тръгване от параклица „Сейнт Джордж“, Уилям каза на Хари: „Не беше идеално“, на което Хари отговори: „Но беше по начина, по който той го искаше“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар