Мария Илиева за дъщеря си: Много мило същество, оставя ни да поспим за 3 часа! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Мария Илиева сподели, че въпреки грижите за двете й деца, й остава време за музика

Певицата Мария Илиева сподели в NOVA какво се случва в живота й в момента, как се справя с две деца и остава ли й време за музика.

„София е много мило същество. Има много хубава енергия, много е щедра. Често ни оставя да поспим малко повече от три часа. С второто дете е по-лесно, защото знаеш какво те очаква“, разказа певицата.

По думите й това, че постоянно е заета с децата, не й пречи. „Даже напротив, щастлива съм. Разбира се намирам време за музика“, каза още Мария.

Тя коментира и какво си спомня от трагичния 11-ти септември. „Тази дата промени човешката история. Такива трагични световни случки ни карат да се замислим колко ценен е човешкият живот. Често забравяме за това“, заяви звездата.

Новината за раждането на втората рожба на Мария Илиева завари бащата на бебето – бизнесменът Александър Междуречки, с приятели, а телефоните му веднага прегряха от честитки.

Първородният наследник на Мария носи името Александър и неотдавна навърши 3 годинки. Баща му е бившият футболист Георги Михайлов, с когото Илиева се раздели скоро след като момченцето им се появи на бял свят.

Мария Илиева сподели, че въпреки грижите за двете й деца, й остава време и за музика сн. Инстаграм

Мария Илиева сподели, че въпреки грижите за двете й деца, й остава време и за музика сн. Инстаграм

Досега певицата криеше кой е бащата на второто й дете, но с раждането на София и тази тайна бе разбулена, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар