Горещо! Емилия е бременна от…

Гласувайте за статията

Молитвите им най-накрая били чути

Поп фолк дивата Емилия и любимият й мъж, са живото доказателство за това, че след всяка буря в живот, изгрява слънце.

Певицата отмени изненадващо всички поети ангажименти и слезе от сцената в средата на юли.

Емилия уточни, че има здравословни причини и след това изчезна безследно. И така вече два месеца.

Емилия

Молитвите им най-накрая били чути

Първоначално всички смятаха, че и тя е минала по реда на болните от коронавирус. След това се пусна слух, че е станала жертва на хранително натравяне, което я вкарало дори в болница. Истината се оказа съвсем друга, а Емилия се опитва да я скрие от всички.

Осланяйки се на достоверен източник, „ШОУ“ отблелязва, че Емилия е прекратила всичките си изяви, след като научила, че е бременна. Изпълнителката на „Акула“ и нейният любим Жорж Башур от дълго време правят опити за бебе. Изглежда, че молитвите им най-накрая са били чути и в началото на 2022 година ще дундуркат бебе.

Клюката гласи, че по време на зверската катастрофа през 2018 г., при която почина сина на Башур – Фери, Емилия всъщност е била бременна. Тя обаче е направила спонтанен аборт в резултат на силния удар и уплахата от преживяното.

Дали това е вярно или е плод на нечия фантазия – няма как да се каже със сигурност, тъй като Емилияникога досега не е повдигала това на въпрос.
Колежките й също вече са се зачудили на какво се дължи отсъствието й от музикалната сцена и подпитват тук-там.

Някои са пожънали успех в детективските си начинания и са разбрали същата гореща новина, която ви съобщихме по-горе, а именно, че Емилия ще става майка за трети път, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар