Алекс Раева шокира с разкрития за себе си

0

Алекс Раева шокира с това, което разкри

От утре Алекс Раева ще се изявява в „Маскираният певец“. Тя ще участва и в Sofia Summer Fest и ще ни покаже още един от талантите си – самоиронията, която владее до съвършенство.

Приходите от билети и част от приходите от колекцията Girl Power на answear.LAB, ще бъдат дарени на каузата Оле Мале и Български фонд за жените. Алекс сподели в интервю за Woman.bg, че тя самата няма маска и нейният медиен образ съвпада с този в живота.

„Най-голямата истина, която съм разбрала за себе си е, че това ми е правилната игра и се радвам, че не съм залитнала да градя измислени лица, споделя певицата.

Тя признава, че преди години се взела насериозно, но това бързо приключило. „Измъкването от представата, че съм голяма звезда беше дълъг процес. Животът трябваше да ме нашамари, да стъпя на земята и да осъзная коя съм – едно прилично пеещо момиченце от „Младост“ 2, а не Валя Балканска, чийто глас обикаля из Космоса. В началото на своята кариера изпадах в страна превъзбуда и неестествено състояние, когато излизах пред камера.

Говорех невероятни глупости и се държах като Лили Иванова. Та, аз съм на 20, тъкмо съм станала беквокалистка в „Ку-ку бенд“ и в едно телевизионно интервю, полегнала на диванчето, като Бионсе при Джими Фалън, отговарям на въпроса дали съм пяла народна музика. И се изцепвам: „Не съм пяла много народно, но няколко пъти съм пяла „Излел е Дельо Хайдутин“ и са ми целували ръка!“. Раева допълва, че след като е гледала записа след това е съжалявала за казаното.

Тя сподели, че освен към другите, е много взискателна и към себе си.

„Самокритична съм, което ме е спирало да се хвърлям в интересни предизвикателства, защото съм мислила, че няма да съм достатъчно добра. Много рядко позволявам някой да ми помага за каквото и да било“, допълва още Алекс и добавя, че всичко това е много странно, защото тя самата обича да помага.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.