Гореща новина за Емилия

Гласувайте за статията

Още в средата на юли Емилия изненада всички с решението си

В разгара на лятото Емилия взе решение, с което изненада всички. Тя отмени всичките си поети ангажименти и слезе от сцената. Тогава певицата уточни, че има здравословни причини и след последния си пост в мрежата изчезна безследно. И вече два месеца няма никаква новина от нея.
Първоначално всички смятаха, че и тя се е заразила с ковид. След това тръгна слух за хранително натравяне, което я вкарало дори в болница. Но истината се оказа съвсем друга и Емилия се опитва да я скрие от всички.

„ШОУ“ разкри, позовавайки се на свой достоверен източник, че Емилия прекратила всичките с изяви, след като научила, че е бременна. Не е тайна, че от дълго време тя се опитва да зачене. Очевидно молитвите й най-накрая са били чути и в началото на 2022 година двамата ще се сдобият с бебе.

Клюката гласи, че по време на зверската катастрофа през 2018 г., при която почина сина на Башур – Фери, Емилия всъщност е била бременна и е абортирала от силния удар и от стреса. Дали това е вярно или е плод на нечия фантазия – засега остава неясно.

Емилия крие благата вест и от колежките си. Но някои от тях вече знаят, че тя очаква бебе, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар