Официално! Принц Андрю с обвинения в насилие Преглеждания: 616

Обвиниха принц Андрю в насилие сн. Flickr
0
Оценете този post

Принц Андрю с официално обвинение от Вирджиния Робъртс

Принц Андрю е бил намерен в дома си във Великобритания и са му предадени документите за съдебното дело в насилие над непълнолетна.
Според документ, предаден в петък, на 27 август в дома на херцога на Йорк в Уиндзор, Англия, той е призован по делото срещу Джефри Епщайн.

Агент, работещ от името на Вирджиния Робъртс, която твърди, че е била принудена да прави спи с Андрю, когато е била на 17 години, ги е предал на полицейските служители в имота.

Агентът се е опитал предишния ден да ги предаде, но е получил отказ. Официално му било е казано, че персоналът е „подготвен“ да не приема никакви документи, се казва в съдебните документи.

Когато агентът се върна на следващия ден, полицаите на портата на Royal Lodge, официалната резиденция на Андрю, промениха решението си и му позволиха да предаде документите.

Обикновено подсъдимите имат 21 дни да отговорят, но съдия може да удължи този срок, като се има предвид, че херцогът не е в САЩ.

Новината идва дни преди първото заседание по делото, което е насрочено за понеделник. Тогава адвокатите на Андрю ще трябва да се легитимират за първи път.

Робъртс обвини миналия месец принц Андрю във федерален съд в Ню Йорк в насилие и умишлено причиняване на емоционален стрес.

В обвинението също така се твърди, че тя е била принудена да спи с Андрю три пъти по заповед на покойния Джефри Епщайн. Не е ясен размерът на обезщетението, което Робъртс иска. Но тя няколко пъти говори и пред пресата по въпроса.

Обвиниха принц Андрю в насилие сн. Flickr
Обвиниха принц Андрю в насилие сн. Flickr

Не е ясно дали принц Андрю ще се яви на делото, но скандалът засегна сериозно кралското семейство. Стигна се до там, че принц Чарлз открито заговори, че ще лиши членове на семейството от издръжка и титли, за да ограничи разходите във фамилията. И че компактната монархия е единственият начин короната да се запази неопетнена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.