Астролог предсказал на Даяна отчуждението на Хари от кралското семейство Преглеждания: 518

Астролог предсказал на Даяна отчуждението на принц Хари от кралското семейство сн. YouTube
0
Оценете този post

Още преди сватбата на Хари и Меган Деби Франк прави няколко прогнози относно бъдещето на младото семейство

Още преди сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, мистичната Деби Франк направи няколко прогнози относно бъдещето на младото семейство. Преди това Франк е работила с принцеса Даяна в продължение на много години като астролог и дори е правила рождени карти за Уилям и Хари, когато са били още деца.

Паралели между съдбите на Даяна и Меган

Деби направи много паралели между съдбите на Даяна и Меган. И така, астрологът отбеляза, че жените са обединени от отчуждението от кралското семейство и трудностите в отношенията с коронованите си роднини.

Изолация на Меган и Хари

Това може да доведе до изолация за Меган и Хари по-късно – в края на краищата старите връзки ще бъдат унищожени, а нови няма да бъдат създадени.

„В трудни времена тя (Меган) няма да има директни поддръжници, няма да има семейство до нея. Ще трябва да търси подкрепа сама. Трудно е да се омъжиш за член на кралското семейство, има традиции, протокол и много препятствия, които трябва да бъдат преодолени – това е огромна задача“, обясни Франк.

Повратна точка

Най-точно астрологът успя да предвиди желанието на херцогинята на Съсекс да напусне Великобритания и да се премести в САЩ. 2021 г., според прогнозите на Деби Франк, е трябвало да бъде повратна точка за кралското семейство и пълна с изпитания за Хари и Меган.

Астролог предсказал на Даяна отчуждението на принц Хари от кралското семейство сн. YouTube
Астролог предсказал на Даяна отчуждението на принц Хари от кралското семейство сн. YouTube

Според прогнозата съдбата им ще бъде повлияна от планетата Плутон, предвещавайки фундаментални промени. „Мисля, че са тук, за да направят нещо важно“, коментира специалистът. „Те ще се движат в нова посока, ще ни отворят очите и ще го направят за по-доброто“, казва още тя, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.