Ти да видиш: Симона Загорова става преподавател! (още подробности) Преглеждания: 231

0
Оценете този post

Симона Загорова ще става преподавател!

Дъщерята на поп-фолк примата Глория – Симона Загорова, прави голяма бизнес крачка напред, като отваря собствена музикална академия. За това, че ще се занимава с преподаване в собствена школа съобщия самата 24-годишна певица.

Симона Загорова
Симона Загорова ще става преподавател

„Време е за ново приключение! Това да направя музикална академия и да бъда преподавател по пеене е моя мечта от няколко години. След завършването на висшето си образование съм готова да започна и още един нов етап в кариерното си развитие и израстването ми като човек.

Заповядайте заедно да изучаваме техниките на певческото изкуство, актьорското майсторство и сценично изпълнение на високо ниво!“, призовава звездата от „Гласът на България“.

Към момента Симона все още набира ученици, които да влязат в първия й клас. Това се случва чрез обаждане по телефон или връзка с академията й по мейл.

Загорова ще преподава в София, като всеки желаещ да се учи извън столицата също може да се запише в школата, като за целта ще се провеждат и онлайн уроци, уточнява музикалната наследница. Все още не става ясно кога академията реално ще започне да функционира.

Новината за новото бизнес начинание на Симона Загорова идва след изключително натоварен край на месец август, в който звездата бе на участие всяка вечер, а понякога концертните й изяви стигаха и до две на ден.

Симона направи ударно професионално завръщане и след раждането на първото й дете. Само преди дни дъщерята на Глория отпразнува половин година от появата на бебе Галина. „6 месеца щастие“, написа кратко Загорова в социалните мрежи.

Припомняме, че тя кръсти дъщеря си на известната си майка, чието рождено имее също Галина. Самата изпълнителка на „Крепост“ много помага в отглеждането на малката, като със Симона и мъжа й Даниел живеят в една къща, макар и на различни етажи, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.