Невероятно, но факт! Сломиха Катето Евро (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Изглежда ледовете помежду им започват да се топят

Последната мълва край звездното семейство на Сашо Кадиев и Катето Евро носеше, че коравосърдечната мама на Сашко в никакъв случай не искала да приеме новата си кандидат-снаха.

За никого не е тайна, че Кадиев в момента изживява бурна любов с моделката Ивелина Чоева.

Катето Евро

Катето Евро със сина си и Ивелина Чоева

Известно е, че Катето Евро храни много топли чувства към майката на внучка си – Таня Тончева. Дори и след раздялата им с Кадиев, двете с Таня са си изключително близки.

По всичко личи обаче, че нещата явно са придобили нов обрат.
Ивелина Чоева най-после превзе къщата на Катето в Кокаляне, която дълго време бе забранена за нея територия. Повод да стопят ледовете помежду си стана рожденият ден на звездата от „Оркестър без име“.

Катето Евро навъртя 65 години на 1 септември. Тя обаче почерпи най-близките си приятели на градинско парти през уикенда.
Направи впечатление, че от празненството отсъстваха Тончева и малкото Кате.

Катето Евро

Прегръдка на Катето Евро с Ивелина Чоева

Преди няколко седмици Сашко Кадиев се щракна и с двете си жени, за да демонстрира, че Таня и Ивелина са в отлични отношения. Със сигурност Таня и дъщеря й са били в София, тъй като на 1 септември внучката на Катето Евро тръгна на училище в първи клас.

Актрисата не бе много съгласна с трампата в кревата на сина й, но…

С трампата в кревата на сина си, актрисата не бе много съгласна. Сред причините за това е, че тя е издигнала на пиедестал любимата си снаха Таня. Дори и след раздялата й с Кадиев, танцьорката остана да живее в Кокаляне.

Въпреки, че Ивелина Чоева присъства на партито за рождения ден на Евро и прегръдката помежду им присъства на видеата в социалните мрежи на актрисата, пак не е сигурно дали Катето вече е приела напълно новата си снаха.

Катето Евро

Орлин Горанов разчувства Катето Евро

Не е изключено синът й да я е поставил пред свършен факт, информирайки я, че ще уважи тържеството в компанията на Чоева.

След рожденицата, най-голямата звезда на градинското парти, бе Орлин Горанов, който пя специално за своята приятелка.
Тя най-силно се разчувства при изпълнението на „Ancora“ – прочутата песен на Едуардо де Крешенцо.

В чест на Евро наздравици вдигаха още поетът Добромир Банев, „Мис България 2006“ Славена Вътова, актьорът Петър Антонов, водещата Елена Бозова, актьорът Камен Воденичаров, шефът на БНТ Емил Кошлуков, Азис и др., пише zajenata.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар