Николаос Цитиридис е неузнаваем

Гласувайте за статията

Николаос Цитиридис е неузнаваем

Николаос Цитиродис стартира новия тв сезон с нова визия. Той е още по-пълен и е неузнаваем, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд”.

Стилистите се чудят какво облекло да изберат за него, така че да изглежда по-слаб. Впечатление прави, че бедрата и коремът на водещия са станали двойни.

По всичко личи, че по време на летния отпуск той се е отпуснал.

„Трябва незабавно да спре любимите си гироси, дюнери и вафли“, коментира зрител на вечерното шоу.
Някой от екипа е обучил гърка да държи краката си като жена. Николаос редува левия и десния крак, като първо слага единия отпред, а после другия, но никога един до друг, защото гледката би била плашеща.

Шоуто стартира новия сезон този понеделник, а първите гости на тв водещият бяха актьорът от култовия сериал „Дързост и красота“ – Рон Мос, по-известен като Рич Форестър и лекоатлетката Ивет Лалова. Веднага след края на първия епизод, от предаването разпространиха снимки на Цитиридис с гостите му.

Най-шокиращ е кадърът с Ивет, на който ясно се вижда огромното напълняване на гърка, Интересното е, че фотосът изчезна изненадващо само няколко часа след публикуването му. По всяка вероятност той е изтрит, защото показваше тялото на Николаос в лоша, но реална светлина.

Николаос има проблем с килограмите още от тийнейджърските си години, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар