Ново 20: Мис България Радинела Чушева си показа котето! (виж тук)

Гласувайте за статията

Радинела Чушева си показа котето!

Мис България 2019 Радинела Чушева лъсна с нова провокация. Бившата адреналинка показа най-милото си и без срам пусна кадър с къса рокля, а под нея е без бельо. По-наблюдателните последователи на Ради забелязаха най-интимния й орган, който се вижда без проблем на част от снимките.

Радинела Чушева

Радинела Чушева си показа котето

Силиконката, чийто профил в Инстаграм често прилича на порно сайт, никак не се впечатлява от голотиите си, а дори се радва, когато се излага с пошли снимки. Чушева мечтае за телевизионна кариера и да бъде водеща на предаване, но за момента се задоволява с пътувания из целия свят и ласките на 60-годишен дядо, който е гаджето й.

Бившата адреналинка от „Господари на ефира” винаги отговаря уклончиво на въпроса дали е обвързана. В началото твърдеше, че няма приятел, после лъжеше, че е само 10 години по-възрастен от нея, а накрая се оказа, че спи с мъж на поне 65 лазарника, докато тя е едва на 24.

Възрастовата разлика от над 40 години явно я притеснява, затова и се стреми да запази в тайна отношенията си със старчока. Когато беше обявена за Мис България тя получи остри критики заради заради корекциите, които има по лицето и тялото си. Това обаче не я впечатлява, цитира Хотнюз.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар