Позор: Приятел източил парите от картата на Тони Димитрова! (още подробности) Преглеждания: 6230

Тони Димитрова обрана от псевдо приятел
0
Оценете този post

Тони Димитрова си изпати от псевдо приятел!

Доверчивостта на Тони Димитрова продължава да й носи само кахъри. Гласовитата певица за пореден път си изпатила от близък човек, който злоупотребил с нейната доброта.

Тони Димитрова
Тони Димитрова обрана от псевдо приятел

Бургаската Бони Тейлър хванала свой приятел да плаща в интернет с данните от нейната банкова карта, харчейки парите й. Той се сдобил с пин кода по-рано, когато присъствал на плащане, което Тони направила пред него, без да прикрие конфиденциалната информация.

Неназованият по име от Димитрова наглец запомнил комбинацията от цифри и после се възползвал. Естрадната звезда останала потресена от действията му, защото не подозирала, че в обкръжението си има хора, които я грабят безцеремонно.

И преди Тони е била мамена, но не от толкова близки. Неотдавна тя се ожали медийно от столичен кръчмар, който я завлякъл с пари. Бургазлийката се съгласила да пее в неговото заведение, като смятала, че той ще постъпи коректно и ще й плати хонорара, за който се спазарили предварително.

„Първият път беше коректен с мен, но вторият път ми даде само една част от хонорара и след това се скри“, споделя Тони. От същия пишман бизнесмен са изгорели и други нейни колеги.

Сега певицата се опитва да не бъде толкова наивна и да не вярва така на всеки. Тя е категорична, че е също толкова доверчива и в любовен план, заради което в последните години не спира да си пати от мъже, които се възползват от нея за слава и финансови изгоди, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.