Радина Червенова призна в ефир, че…

Гласувайте за статията

Тя вече е част от екипа на „Преди обед“

Емблематичното телевизионно лице Радина Червенова направи любопитно признание в ефир.

За никого не е тайна, че от новия сезон на предаването „Преди обед“, тя е част от екипа му.

Освен всичко друго, Радина Червенова е и „Мис Телевизионен чар 1998“, както и прототип на 8-метровата статуя на Св. София в центъра на столицата, припомня plovdiv24.bg.

Радина Червенова

Тя вече е част от екипа на „Преди обед“

Последната новинарска емисия, която Радина води на „Сан Стефано“, е на 3 юни 2018 г. от този вторник (7 септември), тя е част от „Преди обед“.

Червенова стана част от екипа на предаването с думите:
„Прекрасни сте! Винаги съм ви гледала с удоволствие.
Благодаря за посрещането! Винаги се притеснявам преди ефир. Ако спре да ти пука, по-добре е да си тръгнеш. Не се пестя емоционално и физически. Имала съм безсънни нощи, в които съм се упреквала за мои грешки в ефир“.

На въпроса дали са верни слуховете, че се е развела с Константин Каменаров, Радина Червенова отговори така: „Това е минало, вчерашна новина. Хубавото е, че вчера се сгоди най-малката ми дъщеря Анастасия. За човек, когото познавам от бебе. Това е на дневен ред и е по-важно от всичко друго! В семейството има щастлива новина“.

Точно в този момент в студиото на „Преди обед“ влязоха двете дъщери на Радина – Десислава Николчев и Анастасия Каменарова, която разказа за бъдещия си съпруг.
„Яким е философ. Родителите ни се познават от много отдавна. Ние с него се запознахме в 9-ти клас. Ученическа любов, която премина през малко прекъсвания и събирания. Когато съобщих на баща ми Коко Каменаров за годежа, той се разплака. Беше толкова мил“, сподели Анастасия, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар