Какво се случва с Елизабет II? Преглеждания: 1043

Тези двамата не се спират пред нищо
0
Оценете този post

Тези двамата не се спират пред нищо

Мнозина се запитаха какво се случва с Елизабет II след това, което й причиниха херцозите на Съсекс – Меган и Хари.

Драмите покрай кралското семейство на Великобритания нямат край и едва ли някога ще имат. За това се грижат основно внуците на кралицата, които винаги създават новини.

Елизабет II
Тези двамата не се спират пред нищо

Последните дни бяха белязани от поредна бомба. Тя отново бе хвърлена от принц Хари и Меган Маркъл. Според източници от двореца, Елизабет II не е на себе си от тази вест.

Двамата влюбени херцози на Съсекс, които избягаха от Великобритания, шашнаха всички с ново 20. Решението им не бе очаквано от никого и в момента се коментира на Острова.
Двамата са поискали аудиенция при кралицата, за да я запознаят с правнучка й Лилибет.

„Хари и Меган направиха това предложение, но в двореца всички са шокирани. Може наистина да искат да видят кралицата, но решението им е слисващо, тъй като през последните години изговориха много неща по отношение на семейството“. Това коментират източници от Бъкингамския дворец.

Досега британската кралица не се е съгласила за пристигането на принц Хари и Меган Маркъл в двора. За никого обаче не е тайна, че тя наистина би искала да види правнучка си.
Не е известно кога трябва да се състои аудиенцията. Истината обаче е, че това събитие се счита за възможно, макар и шокиращо, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.