Хороскоп за 8 септември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес ще са необходими доста усилия от ваша страна, за да постигнете успехи. Настойчиви сте, стремително преодолявате преградите и смело търсите нови пътища към целите си. Не бързайте да взимате важни решения и не приемайте нови отговорности. Свободата на действие е много важна за вас.

ТЕЛЕЦ

Всичко ще се нареди не лошо и успехите няма да са далече, но са нужни много усилия, за да преодолеете всички препятствия. Околните ще ви дават интересни предложения и обещания. Доверявайте се само на тези, които не веднъж са доказвали, че заслужават това.

БЛИЗНАЦИ

Колкото по-малки са вашите очаквания днес, толкова по-малко ще са разочарованията, не хранете напразни надежди и бъдете готови да се потрудите здраво. По-просто и ефективно е да действате самостоятелно, отколкото да търсите сътрудници. Ще се справите с всички проблеми, но ще са нужни усилия и търпение.

РАК

Днес и звездите, и обстоятелствата са благоприятни към вас. Ще имате много добри идеи, веднага ще пристъпите към тяхната реализация и бързо ще постигнете успехи. Няма да е лесно да намирате общ език с околните. Думите и постъпките ви ще се приемат като странни. Очаквайте романтични изненади.

ЛЪВ

Днес може да имате отлични резултати, ако правилно се ориентирате в създалата се сложна ситуация. Ще ви трябва фантазия и настойчивост – днес те ще са ви предостатъчни. Обаянието също ще ви помогне. Вероятни са парични доходи. Сключените днес сделки днес ще са успешни.

ДЕВА

Ден за отговорни решения, които ще сложат начало на промени в живота ви. Съберете силите си и бъдете сериозни. Често ще имате успехи там, където другите се провалят. Те ще вдъхновят и околните. Мнозина ще искат да последват вашия пример. Старайте се все пак да не се претоварвате.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар