Принцесата на Монако е припаднала. Какво се случва? Преглеждания: 448

Наложило се е да бъде хоспитализирана по спешност
0
Оценете този post

Наложило се е да бъде хоспитализирана по спешност

Принцесата на Монако – Шарлийн е припаднала, което е наложило да бъде приета в болница по спешност.

От лечебното заведение твърдят, че тя е в стабилно състояние. Настанена е в болница в южноафриканския гр. Дърбан, след като е била приета по спешност.

Монако
Наложило се е да бъде хоспитализирана по спешност

„Принцесата беше откарана в болница с линейка късно вечерта, след като припадна поради усложнения от тежка инфекция на ушите, носа и гърлото, която беше диагностицирана през май“. Това се казва в изявление на фондацията на нейно име.

Припомняме, че в средата на август принцесата на Монако претърпя 4-часова операция в Дърбан за подобна инфекция.
Според местния новинарски портал News-24, тя е трябвало да бъде подложена на друга следоперативна процедура през следващите дни. Изненадващо обаче преди няколко дни е припаднала и това е наложило хоспитализацията ѝ.

Според портала инфекцията може да е възникнала в началото на годината, когато Шарлийн е оперирана в Европа във връзка със зъбни импланти.
Принцът на Монако – Албер II посети съпругата си в РЮА, заедно с децата им два пъти през лютото. Те бяха там и след нейна операция през август, пише vesti.bg.

Припомняме, че към края на август, принцесата обяви, че ще се завърне в Монако до края на октомври. По всяка вероятност обаче случката от последните дни ще повлияе на предварителните й планове, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.