Нелепо: Гала тотално разочарова зрителите си! (още подробности) Преглеждания: 19089

Гала ядоса зрителите
0
Оценете този post

Гала си заслужи недоволството на зрителите!

Новият сезон на „На кафе“ стартира навръх празника на Съединението- 6 септември, а изненади нямаше. Водещата Гала претопли старата манджа и предложи на зрителите си стария състав от панелисти.

Гала
Гала ядоса зрителите

Въпреки слуховете, че панела на предаването ще е освежен, старите муцуни на Патрашкова, Константинов и компания пак ще са в ефир до следващото лято. Както и Андреа Банда Банда, кооято видимо по форуми и социални мрежи е сред най-непонасяните от зрителите.

Единствено Ромина Тасевска, бивша Мис България и футболна съпруга е сред попълненията на екипа, тъй като Никол Станкулова и Гери Малкоданска са в майчинство.

Дали на шега или наистина Гала разкри за Ромина: „Тя е моят финансов консултант, защо мислите, че се справят толкова добре с финансите“. Миската всъщност е магистър биолог, но и финансов консултант. Тя изненада и с пеене, като изпя фрагмент от „Назад, назад, моме Калино“.

Милица Гладнишка ще е другата новост в „На кафе“ в комплект с колегата й Китода̀р То̀доров. Актьорът Дарин Ангелов също е в ефира, поднесе чаша шампанско на водещата, а около тях пърхаше и писателят Георги Блажев, който преди дни написа в социалната мрежа, че майка му била притеснена, че остава без работа заради писанията, че няма да е сред панелистите в новия сезон.

Илиян Любомиров, който изгря в „На кафе“ преди две години се завръща с нова рубрика в предаването. В нея ще показва интервюта с успели хора, които зареждат с това, което правят. В „На кафе“ ще и участва редовно и сценариста Теньо Гогов с новата рубрика „Централа за чудни истории“.

Източник: Хотнюз.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.