Ева Веселинова се фука с луксозна придобивка

Гласувайте за статията

Всички очакваха, че след като остана без работа, Ева Веселинова ще има финансови проблеми

Очакванията на всички, че финансовото положение на Ева Веселинова ще се влоши, след като остана без работа, не се оправдаха.

Откакто роди близнаците си Ева Веселинова буквално е като преродена във всеки смисъл на думата. Тя не само, че е на върха на щастието покрай малките си дечица, но изглежда, че доста добре се справя отлично и във финансов аспект. Разбира се, едва ли дължи всичко това инфлуенсърството. Със сигурност заслугата е на бащата на близнаците, когото блондинката все още пази в тайна.

Тези дни стана ясно, че Ева и любимият й се местят в ново жилище и сега са в трескаво обсъждане за детайлите по интериора.

Припомняме, че преди около месец блондинката обяви в социалните мрежи, че започва ремонт на дома си, но не уточни, че става въпрос за съвсем ново и скъпарско жилище. Тя дори се допита до фейсбук приятелите си относно мебелите.
„Мебелите в кухнята ще са перлено бяло с дървен плот, настилка – естествен дъб“, написа Веселинова.

Колкото до цветовете в детската стая, Ева вече е взела решение – оранжево – „два нюанса на оранжево – по-наситено и по-млечно. Обичаме топлите цветове. Те се отразяват на душевното състояние и на настроението. Поддържаме усмивката по всякакъв начин”, споделя щастливата майка.
Повече от година Ева Веселинова е безработна, но е факт, че в момента изглежда дори по-успешна, отколкото като панелист в „На кафе“, пише Марица.бг, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар