Кейти Пери лъсна с панталон, който я прави двойна (Вижте нелепия й тоалет – Снимки)

Гласувайте за статията

В грозното си облекло певицата изглежда ужасно

Дъщерята на Кейти Пери и Орландо Блум навършиа една година това лято. Но звездната майка все още не може да влезе във форма след раждането.

Кейти обаче не се притеснява от това. Младата майка няма нужда да се качва на подиума или да позира по бански и не бърза да премахва корема си и излишните килограми с жестоки диети. Тя просто се радва на живота със семейството си – Орландо Блум и бебето Дейзи и се наслаждава на майчинството.

Когато обаче излезе навън, певицата все пак се опитва да прикрие излишните килограми, които са в повече  по корема и бедрата. Понякога го прави много добре , но понякога изглежда напълно нелепо . Сега тя обаче реши, че фигурата трябва да бъде показана без украса. И дори прекали.

Младата майка изглежда ужасно в нелепия си панталон
Снимки: Легион медия

На една от последните си разходки Пери си облече такива панталони, които биха съсипали вида дори на перфектна и стройна жена. Те увеличават всичко по размер: корем, дупе, бедра … Това се дължи на плътното прилепване, грозния шеф в областта на слабините, твърде тънката и опъната материя и най -неблагоприятния принт: контрастираща вертикална лента със средна ширина

Феновете вече посъветваха Кейти да изхвърли този панталон от гардероба и никога да не го носи. В края на краищата, въпреки че Пери никога не се е смятала за икона на стил, тя се беше научила как да подчертае достойнството дори с най -шокиращите тоалети, но този път се изложи, предават от wday.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар