Хороскоп за 7 септември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

 

ВЕЗНИ

Страхотен ден, подходящ както за сериозен бизнес, така и за почивка. Освен това е добър и да промените нещо в отношенията около вас. Възстановете справедливостта, и правете това, което е добро за всички. Вие сте способни на много. Хората около вас го усещат и охотно ви следват. Възможни са приятни запознанства.

СКОРПИОН

Едва ли сутринта ще мине без неприятни моменти, възможни са малки разногласия и недоразумения. Очаквани пари няма да дойдат и ще ви създадат допълнителни проблеми. Следобедът ще бъде по-благоприятен и ползотворен. Използвайте момента да приключите с някои важни задачи.

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня може да бъде неочаквано забързано. Не всичко ще се получава веднага, но вие сте упорити и ще се справите. Приятели и познати са готови да предложат помощ и подкрепа, не я отказвайте. Каквото и да се случи, няма да загубите оптимизъм и самочувствие.

КОЗИРОГ

Добър ден за важни разговори. Вие сте отворени и ясни, казвате каквото мислите, без да се опитвате да бъдете особено деликатни. Мнозина са благодарни, че днес не сте тактични за сметка на честността. Ще имате много работа. Важно е да се даде приоритет на важните проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Не се притеснявайте за малките неща в началото на деня. Подкрепата на близките ще бъде много полезна. С тях може да споделите всичко. С напредването на деня ще се чувствате все по-уверени и по-спокойни. Втората половина на деня е време на нови впечатления и емоции.

РИБИ

Благоприятен ден за общуване с различни хора. Няма да е трудно да се разберете. Темите на разговор ще се окажат много полезни за вас. Ще имате шанс да възстановите дългосрочни бизнес връзки, както и романтичните отношения, приключили поради злополучно стечение на обстоятелствата.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар